Levante UD – Deportivo La Coruña

JALKAPALLO erittäin mielenkiintoinen koe 18. kierroksella Espanjan Primera Division korkein osoittanut epäkohteliasta kaksi vastustajaa. He eivät näy tänään, juuri mitään, he eivät pisteet edes yhden maalin ja piste taskussani hyvästellä.

Seitsemäntoista tuhatta katsojaa stadionilla Estadi Ciutat de Valencia ei nähnyt sitä, mitä tapahtuu stadioneilla – tavoitteita. Tuomarit, jotka olivat herra Pedro Pérez, antoi muutamia keltaisia ​​kortteja olla mitä kirjoittamaan scoresheet. Mutta muuten ei ole paljon työtä. Kotijoukkue vetosi loukkaavaa duo Casadesus – Barral, kun vieraat ovat luottaneet yhdellä suulakepuristetut piikki hyökkääjä Tochého. Jopa kolme pistettä, mutta ne nevystřílel, joten Deportivo La Coruña on epätäydellinen jälkeen viidestoista kierroksella, kun taas kotimaiset Levante ei ole vieläkään rauhaa ja miehittää seitsemästoista paikka.

Lemmikit tarpeeksi kolme minuuttia ensimmäisen tositoimiin. Selässä baari vaikutti täysin ilmainen David Barral, mutta ei lyödä vierailevat tavoite. Kymmenen minuutin kuluttua pudistaen vieraille, kun hän jäi pallon sai Isaac Cuenca. Mutta laukaus ei ollut asetettu eikä liian aggressiivinen, joten maalivahti Diego Mariño ei bet365 – pelaa tasta tarvitse huolehtia liikaa hänen haavansa ja kiinni. Toinen vartin toi vain suuri taistelu pallo, joka tapahtui, mutta riittävän kaukana sekä portit, joten tilanne oli edes näköpiirissä.

Kun lähestyy puoli tuntia peliaikaa osoittautui vieras Ivan Cavaleiro eteenpäin oikealta ja pallo tuli alas kalkki, mutta siellä käsitellä sitä opposition puolustajat. Pisteet muuttui vasta vähän ennen kuin menee pukuhuoneessa, mutta ilo oli lyhytaikainen katsojille. Kun keskus oli mahdollisuus saada pallon verkkoon vierailevat puolustaja Alberto Lopo, joka seisoi paitsioasemassa ja tuomari Pedro Pérez maalin kuultuaan rauhoittumaan linjalla asianmukaisella tavalla tunnustetaan.

Maalivahti Diego Mariño joutui puuttumaan pian vaihtamisen jälkeen puolin, kun se suuri isku tutkitaan Toch. Voisiko maalintekopaikan Deportivo ansiosta epäsovinnaisia ​​ampujia kun puolustaja Sidnei lähetetään yhdyskäytävän maalivahti Diego Mariña mielenkiintoisia ammuksen, mutta Mariño selviytyä. Dorážkou häntä taas auttoi puolustajia. Hetkeä myöhemmin, kun keskustaan ​​johtaja asemissa David Barral, mutta hänkin jäi suuri pistemäärä pysyi samana. Sama pelaaja joutui samassa asemassa samoin minuuttia myöhemmin, mutta taas ei voi käsitellä tarkasti.

Kaksikymmentä minuuttia ennen pelin loppua oli puututtava asiaan uudelleen maalivahti Diego Mariño joilla on suuri aikomuksia vastustaja ja loppui ajoissa purkamaan orastavan mahdollisuus. Kun keskityksen José Luis Morales oli myös kutsuttu teoiksi hänen vastustajansa, mutta maalivahti Fabri selviytymään ja kätki pallon syliinsä. Kiitos myös Deportivo La Coruña on ainakin yksi piste.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s